Tak sama

Tak sama

Anotace: Další báseň ze dne 30.4.:) Píšu sem ty dny proto, že mě to baví a snad vám to nevadí.:) Tohle je o mých dalších výlevech ze srdíčka.:)

Rozhodl ses nechat mě samotnou,
vždyť mi to tak rve srdce!
Řekl jsi, že se vrátíš brzy,
ale co když jsou to plané řeči?

Prý potřebujeme pauzu
a já nejvíc odpočinek...
Je zvláštní, že to přišlo najednou,
ale co já zmůžu pouhou myšlenkou?

Ve dne, v noci se trápím,
ve svém smutku se utápím.
Tak se mi už prosím vrať
a mé zoufalé pocity zvrať!
Autor Rhiannon, 03.05.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.. čtivé.. a moc dobře to znám.. Snad se ti láska vrátí..

15.05.2007 18:14:00 | -Jojo-

Moc pěkné....určitě se vrátí.

03.05.2007 20:44:00 | Theara

taky moc hezká básnička :-))

03.05.2007 12:26:00 | Tereén

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí