Ovčácká ukolébavka

Ovčácká ukolébavka

Anotace: věnováno LiLe :-)

Tohle mi dneska, abys spala
ovečka jedna povídala.
Když jsem se zeptal, zda-li ví,
kde vlastně ovce v duchu dlí,

zašeptala mi do ouška

"Hloupý...

já šeptala jsem pasáčkům
- a páslo mne jich mnoho
já šeptala i obláčkům
tam někde za oblohou

já šeptala i trávě
co k zemi už se sklání

Já šeptám tobě právě
a čekám
čekám na svítání."
Autor Franti, 03.05.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jojoj, tady někdo četl Skácelovy Uspávanky...taky je mám ráda.

07.05.2007 09:02:00 | beníto

Pěkná!

05.05.2007 20:12:00 | Bíša

Dokonale mě uspala;o)

05.05.2007 00:09:00 | fialová

..to je milé.. :-)))

03.05.2007 18:43:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí