Neopovažuj se..

Neopovažuj se..

Anotace: Ani to nezkoušej..

Když někoho opravdu miluješ,
proč ostatním lecos slibuješ.
Povídáš, že mě máš v seznamu slečen,
když by jsi netrápil ostatní,
lid by Ti byl vděčen.
Každý má právo najít si svojí lásku,
i ty máš právo mít svojí krásku.
Ale ne tisíce dam, to co jim slibuješ,
je pouhý klam.
Zkus si ještě někdy s námi hrát.
Opovaž se při pláčí jejich se smát..
Autor zajicek.vjamce, 03.05.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí