JOJO

JOJO

Anotace: hloupá myšlenka, hloupěji ztvárněná... nic proti Němcům

Zkoušel jsem se oběsit
na špagátě od joja

Ach jo!
Ja!
německy na mě volali
Bylo to cestou do Paříže
Pršelo mi do oběšování
a ještě prší

Srdci se chtělo prchnout z těla
skrz zašlé listy leporela

Už nejsem celý a ani nebudu
Teď vám tu, günteři, udělám ostudu

Zatracená medicína

Pánové v těsných kazajkách
s rukama za zády

Však vy máte prochozené
ty duhové zahrady
kde i Brouci lítali za Luckou

Teď už se nezkouším oběsit na joju
Svázaný
S roubíkem
Křičím

a bojuju
Autor journeyman, 03.05.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš tam moc pěkné obraty..skrz zašlé listy leporela..!

20.05.2007 17:57:00 | W.O.K.O.

My se nedáme, cvokaři jsou na nás krátcí :-)
Líbí se mi to, je taková.... upřímná

03.05.2007 19:04:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí