Houpacé křeslo

Houpacé křeslo

Anotace: ....

Snad jen stará dáma v houpacím křesle
ví jak se cítím.
Zrazena životem,že utíká tak rychle.
Smutná a zklamaná,že nedal to co měl
i když možná dával,
ale já neuměla brát.
Sama a opuštěná
od všech co vidí jenom sebe.
Sama co má pocit ,že jediné
co v životě jí ještě schází
je to houpací křeslo!
Autor Zlatičko, 04.05.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rád bych napsal nějaký komentářek, hmmm...jenže, to nějak nemůžu ze sebe dostat.... :-(

08.05.2007 04:23:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí