Poslední slova Sira Gabriela Muchelaina

Poslední slova Sira Gabriela Muchelaina

Anotace: Osudy bývají kruté......

Jdu ke katovi davem,
jsem soudci svobody zbaven...

Čeká mne smrt, už jde si pro mě,
doufám, že dobře mi bude v hrobě...

Až to skončí, budu rád,
kat dostane vyšší plat...

Jsem starostou tohoto města,
smrt je pro mne jediná východisková cesta...

Moje hlava je odťata,
na mém pohřbe zazní píšťala...

Byl jsem života zbaven neprávem,
ale to už nikdo nezmění...

Nemůže změnit...

TENTO TEXT JSEM NAPSAL VE VĚZENÍ,
TĚSNĚ PŘED VYKONÁNÍM MÉHO TRESTU
ROKU 1765,
Sir Gabriel Muchelain
Autor Tomáš Přidal, 04.05.2007
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí