Štěstí

Štěstí

Anotace: Co je to štěstí?

Je to jako plamen v řece,
jako spící dítě v dece,
je to pocit radosti,
co jde cítit do kostí,
není to jen hloupej pocit,
je to jako, jako by jsi znovu procit,
může to být záře slunce,
nebo tíha jedné unce,
třeba taky křídla ptáků,
jako život v paneláku,
nedá se to popsat slovy,
co je člověk marně loví,
každý z nás ho jednou pozná,
to pomine doba hrozná
a budeš šanci mít,
zase znovu žít.
Autor Buddha, 04.05.2007
Přečteno 502x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

fakt úžasný moc se mi to líbilo!

11.05.2007 13:58:00 | galadriela

Máš neuvěřitelný talent člověka potěšit, rozveselit a přesně vyjádřit jeho myšlenky.
Děkuji!

04.05.2007 20:01:00 | Alžběta.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí