Jediná

Jediná

Anotace: Krátká,ale snad se líbí...

S mnoha dívkami můžeš být kamarádem,
pár z nich můžeš mít rád,
jen s jednou můžeš projít rájem,
musíš ji však milovat.
S mnoha dívkami ti může být krásně,
s jedinou však krásněji,
ta pro kterou skládáš básně,
ta ve které máš naději.
Naději že tě nemá pouze ráda,
ale opravdu tě miluje,
ta která tě nechce jen za kamaráda,
ale srdce své ti daruje.
Bez lásky se to nedá
i ona musí zájem mít,
až ti láska ruku podá,
jen s ní chtěj navždy být.
Autor Hejňa, 04.05.2007
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná, opravdu od srdce!!

07.05.2007 21:17:00 | lenorika

tak ta se moc povedla....pěkná věc...

07.05.2007 20:10:00 | jedam

Taková upřímná , moc se mi líbí :-)

05.05.2007 12:35:00 | Tereén

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí