Život je krutý a láska víc

Život je krutý a láska víc

Anotace: O lásce a životě ..

Má láska tiše v hrobě spí,
hlas můj ji tiše proklíná.
Snad se již nikdy nevzbudí,
snad již nebudu nikdy zklamaná.

Láska je klam,
člověka do propasti žene.
K náhrobku jí růži dám,
a vše co trápí mne, pomine.

Srdce však zapomenout nedá,
bude mě trápit čím dál víc.
Vzdávat se já ale nehodlám,
můj rub je chabý, ale líc...

Člověku úsměv, srdce pláče,
Jsem jak to malé ptáče.
V kleci na věky věků zavřené.
Už se nechci nikdy otáčet,
Vidět to dítě, tíhou života poskvrněné.
Autor SWEET13, 04.05.2007
Přečteno 261x
Tipy 4
Poslední tipující: Anyzek, Andííí, Oťas
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí