NEROZHODNOST

NEROZHODNOST

Anotace: Kamarádství,nebo něco víc?Ale co když nic!

Odmítnout člověka těžké není.
Ale copak se tím něco změní?
Nelehké je přijmout lásku.
Otevřít se a odhodit masku.
Mnohaleté zklamání dělá mezi lidmi zeď.
Avšak někdy ta chvíle přijde přeci.
Budu mít úsměv a budu prožívat hezké věci.
Autor hlad, 05.05.2007
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí