Tam..

Tam..

Anotace: hmm :)

Svěží nádech všedního rána,
Lahodný větřík...
Vlasy mi mává...

Zelené stromy a vůně trávy...
S úsměvem na tváři,
Uléhám...
Něco mi schází...

Vzpomínám včerejší den.
Skřivánčí zpěv...
Tvůj teplý dech...

Vlasy ze zlatých pramínků…
Tep srdce,
Náhodných cizinců…

Tvůj pohled plný naděje...
A úsměv,
Který mě zahřeje...

.
.

Tam v trávě...
S myšlenkou na Tebe...

... usínám ...
Autor Pain, 05.05.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí