Nechápavost a prázdnota

Nechápavost a prázdnota

Anotace: Co dodat jedná z děl, které jsem v hlavě mé a vždy a navždy tam ukrytá budou. Však nadejde den kdy každý se o mě dozví, jelikož v mé knize stojí tohle vše co tu vložím......

Co dělá člověk špatně,
když vidí něco co jiní ne,
může upozornit,
ale nikdo ho neuposlechne.

Tak samo já se cítím,
ale kdo vnímá to co já?
Možná někdo koho miluji,
ale ten je mimo.

Miluji a ctím,
vím že to dokážu i lépe,
ale cítím tu neochotu,
která říká dej si pohov,
seš už marný.

Cítím něco,
co provádí ostří tupé,
kterou má bolest v sobě ukrytou,
byl se vybrán,
abych se toho zbavil.

utíkám zbytečně,
kričí na mě ze všech stran,
bojím se a
co dělat teda mám,
kdo pomůže zrůdě v lidské podobě.

Čekám spousty let,
stále nic se nestalo.
Tuším a něco cítím,
ale nejsem schopen,
rozeznat to.

Konečně nachází můj čas,
jsem štasten,
dočkal sem se.

Umírám a směji se
co dodat,
aspoň si každý odpočine,
ode mě a mé prosby milovat……
Autor Kedaras, 05.05.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí