Nálada....

Nálada....

Anotace: Co dodat jedná z děl, které jsem v hlavě mé a vždy a navždy tam ukrytá budou. Však nadejde den kdy každý se o mě dozví, jelikož v mé knize stojí tohle vše co tu vložím......

Mám svoji nemilou náladu,
a ovládat bych se chtěl,
někdo mi v cestě stojí a
ubránit se tomu nedá.

Pouhá myšlenka,
krupobití slyší
dává však najevo ten strach,
který ji obklíčí,
ze všech stran,
pak si přáti budeš dál,
zesnutí je krásná věc,
pokud bezbolestnou je.

Hněv, dar nebes není,
ale milá duše je na nebi,
umírej pomalu a bolestivě,
na naše místa čekej nedočkavě,
kašleš, bolest v hlavě,
pociťuješ tohle,
jen si zvykej bude to horší a horší...
Autor Kedaras, 05.05.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezoucka ale velmi smutna.Z

10.05.2007 09:49:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí