Spousta otázek,žádná odpověď

Spousta otázek,žádná odpověď

Anotace: Jednoduchá veršovanka zapříčiněná sebedestruktivní náladou....

Další den je za mnou
Další den-další bitva
Vyhraná?Prohraná?
Naštěstí už dohraná.
A zítra zas,
pozítří znova.
Tu poslední stejně
nevyhraje nikdo z nás.
Tak proč se snažit?
Proč se bít?
Proč se bát?
Pro co žít?
Nebo spíš pro koho...?
Autor Fou, 05.05.2007
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: Egretta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach človíčku…
Teď odpovím svojí anotací.
„Život je to nejzajímavější co mě mohlo v životě potkat.“

09.05.2007 21:39:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí