Stesk

Stesk

Anotace: Když někomu zemře láska...

Čistá slza padá,
v kostele rakev bez víka.
Opustila ho tak mladá,
nemůže najít viníka.

Ruce podél těla,
bílý šat na rudém podloží.
V mysli mu tvář utkvěla,
brzo se dívka rozloží.

Zůstal jenom v rámu obraz,
truchlí nad svou ztrátou.
Před očima její odraz,
brzo by byl šťastným tátou.

Nemůže už lásku mít,
není léku na ten žal.
Za její život chtěl se bít,
štěstí mu však osud vzal.

Nemá smysl pro něj žít,
běduje a pláče.
Může štěstí zpátky chtít?
Neváhá a skáče...
Autor Melinnor, 06.05.2007
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska, osud. Je nutno jít dál...

14.05.2007 10:17:00 | Bíša

jj pekny :D

13.05.2007 17:39:00 | niemante

Nádherné, víc nemohu dodat.

06.05.2007 15:31:00 | Rhiana E. Nebresk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí