Nechápající

Nechápající

Anotace: blbost jednoho smutek všech prosím napište mi k tomu komenář :) dík

Sto smutných lidí vidíš,
pak jednu usmívající se tvář.
Mou tvář!
A i když vysmátá jsem,
oči mé pláčou,
nad bolestí tou
tebou způsobenou.
Máš pocit jak je vše OK,
ale vlastně je to Ko.
Nic nerozeznáš,
jsi velký pako!
Svět není takový jaký ho vidíš,
ale takový jaký ho pochopíš!
Ty ho nechápeš,
jsi z toho vedle!
Možná,že pochopíš,
ale to nejde!

Jsi ten, co tvář nemá,
protože nechápeš co dělaš, protože nevíš jak to máš brát.
Rači si život vem a řekni nám jen SBOHEM!!!! Možná, že bude nám líp.
Autor Kirsten, 06.05.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

14.06.2007 11:30:00 | Bíša

mocinky dekuju za komentiky:) jsem rada ze se libi obsah a myslenka:)

11.06.2007 11:06:00 | Kirsten

Ma to pekny obsah nadhera.

11.06.2007 01:07:00 | carodejka

Ma to pekny obsah nadhera.

11.06.2007 01:07:00 | carodejka

pěkný,má to zajímavou myšlenku,ten konec je trochu drsnej

06.05.2007 02:48:00 | Albertinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí