Vrásky

Vrásky

Anotace: Další výjev mého vědomí, které občas zatracuje lidskou rasu :-)

Vesmír se nebojí dálky,
Sebe sama vidí jen,
nevidí, je-li dlouhý nebo krátký,
nezná bdění ani sen.

Čas nebojí se smrti
A smrt nebojí se času.
Ničeho nebojí se děti.
Snad jen přísného hlasu.

Láska nebojí se změn,
nebojí se zklamání a bolestí.
Chce jen dostat svoji šanci,
plnit lidská srdce radostí.

Ale člověk bojí se všeho,
Boha, smrti i nemocí,
vesmíru, času i lásky.
příliš je těch emocí

...a z toho jsou ty vrásky.
Autor G30R63, 06.05.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

j.c.: pěkné vyjádření...
oba dva protichůdné názory jsou moc pěkné... :) nemám co dodat...

07.05.2007 21:47:00 | Marketka3x3

co pak
až vesmírné přiblížíme dálky
až smrti budem se jen smát
a Boha zalepíme do obálky
co pak
až přestanem se bát..?
J.C.s

06.05.2007 22:46:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí