Láska v zemi faraonů

Láska v zemi faraonů

Anotace: láska, ta nesmrtelná věc....(my second)

Sbírka: Kdysi dávno

Na obou březích řeky Nil,
tam, kde nekonečná poušť se rozkládá,
ve stínu velkolepých pyramid,
tam kde leží Sahara.

Kde slavná královna vládla Egyptu,
který za jejích časů rozkvétal,
kde vládkyně svedla císaře,
který její kráse podléhal.

Tu lásku dávno písek zavál,
ale ona v dějinách je zapsána,
a zůstane tam i nadál,
v upomínku Kleopatry a Caesara.
Autor Polárka, 06.05.2007
Přečteno 437x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborně, básnířko. Taky si tě přečtu.

16.06.2008 07:48:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí