Dar létat

Dar létat

Anotace: Věnováno Betty....

Vznáším se v oblacích.
Pozoruji svět,
zdá se být strašně malý....
Přitom je tak velký,
jak velká je naše touha
po poznávání nového a nevídaného,
nezvyklého a dobrodružného.
Naše cesty se rozcházejí a pojí,
umíráme a rodíme se.
Je to obvyklý jev,
každý ho časem pochopí
a přijme jej,
protože mu nic jiného nezbývá.
Každý zemřeme,
jednou přijde chvíle,
kdy srdce vypoví službu
a my zmizíme,
respektive, to
co námi bývalo.
Duše přetrvá,
ve vzduchu budeme cítit pachy,
mnoho lidských pachů,
a ti dobří budou obdarováni
darem létání, zatímco
zlí a nečestní,prolhaní,
a panovační, těm
létání umožněno nebude.
Nám dají křídla,
jako mně, tobě a komukoliv,
kdo je čestný a má dobré srdce.
Autor Tomáš Přidal, 07.05.2007
Přečteno 241x
Tipy 1
Poslední tipující: Alžběta.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji...

02.08.2007 21:56:00 | Alžběta.

s křídly nepočítám. A navíc trpím závratí...+

21.06.2007 16:47:00 | Qee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí