Už nemá název

Už nemá název

Anotace: .......

Co já s tím
Co s křídlem
S jedním....neuletím

Co s já tady s růžemi od nějakého muže
V hrdle vyschlé ovace...
Co já s tím,když ledy tají lehce...
A jaro přichází

Co já s klikou od minulého léta v podpaží
Co s kohoutkem ,kterým neuteču ze srdcem
Zlomeným…..

(Pro „jednoho“)
Autor mateska, 07.05.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí