Každý spatří anděla

Každý spatří anděla

Anotace: Komentujte, kritizujte, hodnoťte, nešetřete....

Kol a kolem je svět náš,
je to planeta, kterou tak důvěrně znáš.

Je to svět odkud pocházíš,
z hloubi snění k sobě přicházíš.

S úkolem, který je ti blízký,
stoupáš výš a výš, s ochablými víčky.

Blížís se k hvězdám,
jakmile se jich svou korunkou dotkneš
padají z oblohy a třýští se na stříbřité střepy.

Už víš kdo seš?

Napovím ti...
máš křídla a světlo z tvé svatozáře,
dává teplo a hřeje v nitru...

Každému z nás.....
je světlem dobra
září a nikdy,
nevyhasne.

To je vše co jsem chtěl říct,
ale vlastně...

No nic, každý
jednou spatří svého anděla...
a když ne tady, tak na onom místě,
kam se jednou všichni dostaneme,
tak tam určitě ano, věřte mi...
Autor Tomáš Přidal, 07.05.2007
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: Alžběta.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nádherná...

09.05.2008 09:32:00 | Alžběta.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí