Touha...

Touha...

Anotace: ...

TOUHA

Jak závoj na dně hlubiny,
Jak někdo, kdo je nevinný,
Jak přání, jež se neplní,
Jak osud, jež se nezmění,
Taková je…touha.

Jak poslední vteřina života,
Jak voda, která klokotá,
Jak muž, který mě nespoutá,
Jak pocit zvaný odplata,
Taková je .. touha.

Jak půvab v něžné květině,
Jak život v jedné vteřině,
Jak dívka co vypadá nevinně,
Jak pravda, jež je ve víně,
Taková je .. touha.

Jak někdo, kdo život ztratil,
Jak někdo kdo draze platil,
jak přítel, jež se vrátil,
jak čas, který se krátil,
taková je… touha.

Touha je to, co nemůžu mít,
A jedině ve snu o ní snít..
Autor Jajja, 07.05.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to tak blízko ale přece tak daleko; tudíž
doufat můžeš, věřit musíš.

14.05.2007 19:32:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí