Pomoc

Pomoc

Anotace: zpověď kamarádovi

Je mi smutno příteli,
a nevím po kom.
Je mi úzko příteli,
ale nikdo neví o tom.
Stýská se mi příteli,
možná po tobě.
Nechci s nikým mluvit příteli,
pořád jenom o sobě.
Potřebuji pomoc příteli,
už to dále nedokážu.
Už je konec příteli,
své srdce ti neukážu.
Autor JOLINAR4, 07.05.2007
Přečteno 521x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Píšeš smutné básně, některé jsem obodoval. Zkus napsat
i něco veselejšího...

06.10.2007 20:28:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí