Sliby chyby

Sliby chyby

Anotace: znáte?

Jsi krutý a já tě tak chtěla,
tenkrát jsme ještě nevěděla!
Měla jsem líp číst letáček,
dle fotky jsi byl miláček!

Prý splníš mi každé mé přání,
řekla jsem ano, bez váhání.
Kdopak by tomu odolal,
nabídka, aby pohledal!

Cena se zdála směšně nízká,
za výhody, co jeden získá!
Řekla jsem ano, děkuji,
a dodnes toho lituji!

Doma jsem si tě hýčkala,
celá jsem se ti oddala.
Čekala na hlas tvého nitra,
mlčíš? Ožiješ tedy aspoň zítra?

Jsi němý? Táhni z mého bytu!
Ven vyhodím tě za úsvitu!
Už chci jen, abys nebyl,
prokletý tichý mobil!
Autor michala, 07.05.2007
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: Divoženka1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí