Bláznivá holka

Bláznivá holka

Anotace: .....

V bílých šatech, jak z růže květy oděná ,
jen ty , ty jediná .
Stála jsi na skále, vítr pohrával si s vlasy,
kolem zněly líbezné hlasy.
Zavřela jsi oči, padala mi do náruči a
křičela chyť mě !

Rozprostřelo se hluboké ticho,
všechno kolem ztichlo.
Slzy v očích měl a nevěděl,
jak tohle může dopadnout,
jak ji to jen mohlo napadnout ?
Srdce mu bušilo, už to zkončilo ?
Netušil však, že tenhle den je jenom sen .

Když položila si mi rty na ústa,
tiše beze slov mi vše řekla,
připadal jsem si jako řeka ,
co v tvých žilách protéká .
Tiše, jedno tělo , jedna duše,
v jednom obětí, ve společném souznění .
Jen pár slz pro štěstí, komu se tak poštěstí ...
Autor Jarinek_666, 08.05.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ještě jsem si Tě tady nevšimla.. ale píšeš opravdu hezky.. :) jen tak dále

14.06.2007 11:11:00 | Najlin

nádherná:)

08.05.2007 09:43:00 | kakaoo

Ta je krásná!!! moc se mi líbí!!! ta se ti fakt povedla

08.05.2007 09:34:00 | Tereén

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí