Obava

Obava

Anotace: Nevím, co bych k ní řekla...

Máš v očích smutek a to mě děsí,
to že ses změnil, mě pramálo těší.
Proč ses přestal vesele smát?
Proč to nemáš kolem sebe už tak rád?

Kam se poděl ten fajn kluk, kterého jsem vídala?
Kde je ten, se kterým jsem se tak ráda stýkala?

Pročpak se s ním tohle stalo,
to by mě fakt zajímalo.
Mám o tebe velký strach,
aby u tebe nenastal definitivní krach.

Jak ti můžu pomoci,
ten tvůj velký smutek přemoci?
Tvá proměna mě velmi bolí
a má duše o tebe se bojí.

Pomoci si nejspíš nedáš,
na to povahu prostě nemáš.
Své problémy si řešíš sám,
na to tě až příliš dobře znám.
Autor Laivindia, 08.05.2007
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: gftgffhbnjbhvgmjvfjngf
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je videt, ze ti na tom clovíčku záleží... pekna basnicka

17.05.2007 19:40:00 | gallatea

Je krásná, je vidět, že víš, že mi asi nebude pomoci.Možná zmoudřím a nechám si pomoci....možná:(.

09.05.2007 11:40:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí