Naděje

Naděje

Anotace: práce do jedný povídky:)

Všude krev a všude zlo

Chybí mi slunce, chybíš mi i ty maminko…

Až to skonči, až se setkáme

Zpívat a tančit budeme

Zpívat a slavit jaro, léto, podzim i zimu

Budeme slavit pro radost

Budeme totiž spolu

Cela rodina, sedíme za stolem

Jíme, pijem

a co dále děláme?

Sedíme, posloucháme klid všude kolem

Nebojíme se teď a nebudeme se bát ani pak

Jaro přijde tak jako skončí noc

Cítím to v srdci tak strašně moc

A ten cit dává všem naději

všem vždy a navěky
Autor PrincessOfTheNight, 08.05.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí