Patří ti to

Patří ti to

Anotace: Lehce morbidní aneb co dokáže divadelní představení a mizerná nálada. Ať žije Faust!

Já nemohu se hezkou zvát,
neptám se: máš mě rád?
Je to hloupý předpoklad
jednou, možná, snad.
Noc nejlíp schová
slova ledová.
Nechtěj pravdu znát.
Neměj mě rád.
Tisíc marných iluzí
ztráta přesto zamrzí.
Bez nejmenšího pohnutí
ustřihnu křídla labuti.
Zmítáš se tak
jak zmrzačený pták.
A mně není to líto.
Patří ti to.
Autor Rikitan, 08.05.2007
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..i takhle se dá říci pravda- Nikdo neví jaká a nikdo neví komu. dobré!

10.05.2007 02:06:00 | arnoV

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí