Můj Anděl

Můj Anděl

Anotace: toto jsem psal v depresi,berte to tak,že je to na rychlovku

Anděl Je má maminka
Hýčkala mne od malinka
Dala mi život
Dala mi vzduch
Abych mohl chodit a radovat

Dělá pro mne všecko
Proto je mi u ní teploučko
Měla mne jako miminko
Láskou mne vychovávala
Hladila mne a hýčkala
Proto je to můj anděl strážný
Nikdy nezapomenu

Vždy budu oplácet stejnou měnu
Vyučila mne k zrádnému světu
Ted mohu prohlásit tuto větu
Miluji tě maminko!!!

Od miminka až po dospělost
Nikdy té lásky nebude dost
Nikdy jsme na sebe neměli tu zlost
Vždy tě mít rád mít budu
Moc tě miluji
Můj anděl strážný
Autor Ty, 08.05.2007
Přečteno 524x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí