Láska není jen slovo.

Láska není jen slovo.

Anotace: ...

Láska je píseň,
co v noci se zpívá,
láska je slepá
a na mě se dívá.

Láska je motýl,
co lapit se nedá,
láska je růže,
tak proč je tak bledá?

Láska je srdce,
co zběsile bije,
láska je smrt
a přesto žije.

Láska je závrať,
vidět vše dvojí,
láska je má ruka
natažená k tvojí.
Autor Euka, 11.04.2005
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

CO dodat?
Láska nelze utrhnout.
Je totiž květinou.
A my ač nás to všechny síly stojí,
Jí nesmíme nechat zahynout.

15.09.2006 19:15:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí