Korida

Korida

Anotace: ...

Do dne se noc vkrádá
A světlo se už stmívá
Však noc je ještě mladá
Touha písěn´ zpívá
Ve slovech z oblaků
Snad ne jen ze zvyku
A na kolejích bez vlaku
Tys poslal mi pár polibků
Do rytmu tvrdejch rocků
Zní slavíci z Madridu
A z nenávisti soků
Se život mění v koridu
Prý že sme dítka hravý
Dnešní mládež líná
Dáme jointa trávy
A k tomu dvojku vína
Pak už den se střídá s nocí
A venku dávno svítá
V zajetí cizí moci
A s duší barvy žita

se vzbudí a jde dál..
Autor Michelll, 08.05.2007
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tý jo,píšeš fakt dobře...

09.07.2007 11:50:00 | Haňa,dívka do nepohody

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí