Pozdrav světu

Pozdrav světu

Anotace: poděkování všem bytostem s nimiž sdílíme svět

Zdravím všechny bytosti
s nimiž sdílím svět
Zdravím vás skály
vaše pevnost ať je mou posilou
Zdravím vás řeky
děkuji za vodu
jež přinášíte žíznivému světu
Zdravím tě bratře oheň
děkuji za tvé teplo a sílu
očisti mé tělo a mysl
Zdravím vás lesy a louky
děkuji za všechny bytosti
jimž jste domovem
Zdravím tě bratře vítr
v tvé síle ať najdu osvěžení
v tvém burácení
ať najdu sílu setkat se s bouří
Zdravím tě sluneční matko
v tvém teple a světle
jest žehnáno všemu živému
děkuji, že přicházíš ke světu
a přinášíš světlo skrze temnotu
Zdravím tě drahá Luno
přinášej nám vnitřní sílu
doprovázej nás nocí
Zdravím vás sestřičky hvězdy
děkuji za moudrost
jež přinášíte skrze sebe světu
Zdravím vás všechny zelené bytosti
jste mými bratry a sestrami
ať vám žehná naše veliká matka
Budu vás chránit
a s láskou příjmu vaše poučení
skrze své tělo i duši
Zdravím vás zvířata
jste mými bratry a sestrami
skrze vás příjmu sílu i vědění
Budu vás chránit
jako bytosti sobě rovné
Zdravím tě matko Zem
jsi naším útočištěm i posilou
ať tě doprovází síla
plodnost a láska
Děkuji za tvou štědrost
Zdravím duše zemřelých
spočiňte v pokoji
a s láskou doprovázejte naše kroky
Zdravím vás duchové čtyř směrů
s láskou vzhlížejte ke všemu živému
veďte naše kroky
Ó veliký duchu jež vládneš vším
pomoz nám otevřít se tvému volání
pomoz nám naplnit svět láskou ke všemu jsoucnu
Autor Snake woman, 11.04.2005
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí