K Narozeninám II

K Narozeninám II

Anotace: Všimněte si prvních písmen odstavců... Pro kamarádku Lucku k jejím 21. narozeninám (ale ne teď, už dávno)

Láká tě život,
„vem si mě“ říká,
ale není to rybička malá,
je to zlá štika.

Užívej si svého věku,
mládí není věčný.
Sama jistě dávno tušíš,
že ani život není nekonečný.

Copak? Dítě už nejsi.
Ty víš, co to znamená.
Abys si našla nějakou skrýš,
nějaká mužská ramena.

Co to asi znamená?
Že už jsi ženou?
Možná. Snad.
Zamysli se ještě jednou.

Exkluzivní věk teď máš.
Nesmíš čas ztrácet.
Tak hodně lásky, štěstí
dalších jednadvacet.
Autor G30R63, 09.05.2007
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

zdar chlape.

pěkné přání
hezký věk,
voko bere!
někdo řek..
;O)

jo a já taky děkuji za přání, ono to potěší, fakt.
kdybych se domák nějakého blízkého srazu,dám vědět.
j.c.ben

24.05.2007 15:12:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí