Duše

Duše

Anotace: krásnou báseň stvořila jsem, průšvih stal se jen. Báseň zmizela, než jsem ji uložila. Nakonec jen myšlenky. Málo kvalitní

Duše krásná spanilá však,
možná už mi ujel vlak,
jak jsem se koukla,
než jsem klikla,
báseň byla pryč.

Duše moje neskrývaná,
na podstatu celá nahá,
se stydí.

Odhalena rychle krásně,
dřív než někdo složí básně,
já už budu mít svůj šat.

Prý mi moje duše sluší,
chceš pomalovat tělo tuží
a ornamenty na ně malovat!

Tuží tělo nemalujte,
šlehačkou jej ozdobujte
a taky jahodami nebo malinou.
Autor Inies, 09.05.2007
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chtělas bys kousek ledu,
co by stékal po sametu
do kulaté jamky?

Chceš do ní třešničku,
co ukápla ti na tričku
místo inkoustové kaňky?

A zelenou okurku,
ztopořenou potvůrku
mezi ňadry.

a trošku zmrzliny,
na ní maliny,
co špičky velmi rády,...
(nahoď další...)

12.05.2007 21:40:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí