Proč je život takový???

Proč je život takový???

Anotace: Kruci!!!Proč???

Proč život se tak zamotá?
Proč vpálil mi tvou tvář?
Proč tíží mě ta samota?
Proč jsi jako zář?

Proč snažím se být svá?
Proč cítím se tak odstrčená?
Proč nemůžu být tvá?
Proč se cítím méněcenná?

Proč všechno je to jen přání?
Proč ti to připadá jak hraní?
Proč mé přání přáním zůstane?
Proč???
Protože Ty ses zamiloval do jiné...
Autor Luďka, 12.04.2005
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale je tu clovek teremu prides cena a to mi ver ten se vzdicky najde i kdybys byla kankou na bilem papire

28.11.2005 21:25:00 | Ada

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí