Tulák

Tulák

Anotace: ....Tulácká...

Vlak tiše si houká
všechno kolem spí
V něm píseň si brouká
tulák poslední

Vrací se domů
do stínu skal
Houštin a stromů
kde srdce dal

Tam na něj čeká
průzračný proud
Láká ho řeka
by po ní jel plout

Na louce tráva
a modré nebe
Tam se to spává
i když mráz zebe

Poznává kraje
a kouty světa
Na kytaru hraje
dlouhá už léta

Copak mu chybí
starosti žádné
Dalek od lidí
dál lesm si táhne
Autor Marvel13, 09.05.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí