Dracula

Dracula

Anotace: ...

Usednu do křesla
a u krbu-při pohledu do ohně-
přemítám nad smyslem života
a nad bezmocí změnit to,
čím se neustále trápím.
Ztratila jsem lásku,
ale přestože odešel,
věřím,že jednou budeme spolu.
Nechci už žít.
Chci skončit,
však není nikde kat,
co ranou setře břímě mých vin.
Je těžké žít,
když není s kým.
Žít...věřte mi- není o co stát.
Bez lásky a přátel.
- ať zkusí,kdo mi nevěří.
Autor fijalka, 09.05.2007
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí