Záchvěv citu

Záchvěv citu

Anotace: stojím na zastávce a čekám na autobus, lidé po mě hází pohledy a já se ptám proč .... snad proto že tu stojím s pohledem upřeným do nikam a sním ......

Cítím trávu jak se větrem chvěje
slyším listí v korunách stromu
vidím párek ptáčků co si hnízdo staví
a mě v srdci hřeje pocit nepoznaný ...

Dýchám vzduch co nese vláhu rosy
cítím smutek co v sobě lidé nosí
vidím radost co z dětských očí září
za plotem dvě myšky co se v trávě páří

A sním svůj pohádkový sen

O princi co přijede v lesklé zbroji
o drakovi jenž se prince bojí
o princezně co ani zakletá nebyla
přesto svým srdcem pro prince kouzlila

Kouzlila lásku, kouzlila odvahu
střevíce nosila a neznala převahu
kouzlila radost a zaháněla smutek
dobrý či špatný byl její skutek?

Odpověď hledáš na otázku
zda máš dát či nedáš svůj život v sázku
zda chceš být tím princem v lesklé zbroji
a ona princeznou co tvou ránu zhojí

Každý máme své sny ...
Autor rozinky, 09.05.2007
Přečteno 462x
Tipy 3
Poslední tipující: WhiteSkull, pejrak
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Kde je můj princ? Ten vůl má spoždění jak prase! :-D Drak už chcíp, střevíčky mi vzal čas...to je život. Já toho vola v lesklé zbroji sežeru až ho uvidím, hrdinu. :-)))

11.05.2007 10:41:00 | Rhiana E. Nebresk

píšeš moc krásně:), chci ti poděkovat za tvá hodnocení, moc si jich vážím:)

10.05.2007 21:17:00 | kakaoo

Jenom ty pářící se myši mi tam nesedí ;)

09.05.2007 20:28:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí