Už dost!!!!

Už dost!!!!

Anotace: Občas se i toho nejlepšího chleba člověk přejí..ani dvě nejlepší kamarádky nemůžou žít věčně v klidu a bez hádek.....kord když jedna z nich se cítí býtsvazována.....

Smrt co v očích se zrcadlí
Má tvář plná bolu
Jak poupátko uvadlý
Tak cítíme se spolu

Ty jak lano mě svazuješ
Nemůžu se nadechnout
Že všeho lituješ?
Já chci naposled vydechnout

Nechci ti ublížit stejně
Jako ty mě si zranila
Že vypadá to nadějně?
Ne,to si se mýlila

Já nezapomenu na slova
Která sis dovolila říct
Už nechci začínat od znova
Já už nechci víc…..
Autor llussinka, 09.05.2007
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí