Pravé přátelství

Pravé přátelství

Anotace: Třináctileté přátelství s klukem aniž by mezi námi někdy něco bylo, heh, a lidi říkaj, že to prej není možný, aby se holka s klukem jen bavila. My jsme, ale důkazem, že to jde :-)

V hospodě,
sedím s kámošem.
Mám za to vděčit náhodě
a být to návodem?

Třináct let se známe,
od dětska hloupého.
Teď starost s prací máme,
dospěli jsme z her do věku zralého.

Kde je ten čas,
kdy hráli jsme si bez starosti?
Teď jsou to jen vzpomínky v nás,
vzpomínky na hlouposti.

Sedíme v hospodě,
pijeme pivo.
Proč nesedíme v přírodě
a nepijeme limo?

Už to nejde,
jsme dospělí.
Život brzo přejde,
my budeme jen náhrobky deštěm skrápěný.
Autor Rhiana E. Nebresk, 10.05.2007
Přečteno 626x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky jsi to mapsala.Z

11.05.2007 10:41:00 | carodejka

dyz se chce de vsexno

10.05.2007 22:58:00 | Bean

Ano jde to a obohacuje to!!!

10.05.2007 21:29:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí