Houpačka

Houpačka

Anotace: Nahoru a dolů, nahoru a dolů, v rytmu mimo přírodní zákony a rovnice se houpá osud člověka...

Když svítí slunce,
houpity hou,
hou, houpy hou,
když svítí slunce,
i popel září.

Když příjde soumrak,
houpity hou,
hou, houpy hou,
když příjde soumrak
pak spíláš žháři.

Když den je vlahý,
houpity hou,
hou, houpy hou,
když den je vlahý,
i závoj hřeje.

Když příjde bouře,
houpity hou,
hou, houpy hou,
když příjde bouře
pak v mrazu zle je.

Když žít je snadné,
houpity hou,
hou, houpy hou,
když žít je snadné,
máš tisíc bratří.

Když zlo se svírá,
houpity hou,
hou, houpy hou,
když zlo se svírá,
každý sám kráčí.

Tak už to bývá,
houpity hou,
hou, houpy hou
tak už to bývá,
zlo střídá krásu.

A dál se houpá,
houpity hou,
hou, houpy hou,
a dál se houpá
houpačka časů.
Autor Drakonee, 10.05.2007
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí