Mobilní telefon

Mobilní telefon

Anotace: /

Dříve lidé neměli, pédéáčka, mobily.
Kouřovými signály, znamení si dávali.

V kopcích ohně vzplály, vidět byly z dáli.
A když spolu mluvili, do očí si viděli.

Co na kopcích stojí dnes? Vysílačů celý les.
Všude jenom stres, to je nové doby trest!

Každou chvíli slyšíš tón, to ti zvoní telefon.
Dříve když byl slyšet zvon, na návsi byl lidí shon.

Nokia, nebo, alcatel, dnes to stolí pakatel.
A když nemáš žádný tel, pak jsi doby nepřítel.

Má to svoje výhody. Žádná dlouhé pochody.
Dosáhneme dohody. Vyřešíme obchody.

Zkusme si však na měsíc, nezapínat mobil víc.
Zjistíme - sic máme klid, nedokážem ale nic.

Tak se tedy smiřme stím, že je mobil jak náš stín.
A až holka sedem něžným, posadí se na tvůj klín,
Přítelem tvým nejvěrnějším, budu až ti zazvoním.
Autor Rick, 11.05.2007
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

je to velmi zajímavé,ne toto téma bych já velmi těžko něco vymyslel :-) zajímavé,ale mohlo by to být více zaujímavé proto ti uděluji 80 procent ;-)

11.05.2007 12:27:00 | Ty

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí