Tři věci

Tři věci

Anotace: čarovat umím

Kruh kolem sebe namaluju
než napočítáš do pěti
tři věci Ti vyčaruju
o kterých nemáš ponětí

Věc první:
Přečtu si Tě
ve straré knize kouzel
to, co jsi a kým
a co je ctností z nouze

Věc druhá:
Roztrhám Tě
na sto kusů
a zas dám dohromady
pak opatrně vzbudím
všechny spící hady

Věc třetí:
Podám Ti tác s ovocem
a hádat budu
co nás čeká
zasněná, změněná, zakletá
do stopky od jablka
Autor Stepa, 11.05.2007
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí