Snad

Snad

Anotace: jeden večer .. kdy muj bratr Filip rozhodl se nedoprovodit svou slečnu Dášku :(

Dáška nikde, srdce bolí,
možná zakopla, tápe po své holi.
Strachy se tu všichni třesem,
Špatné správy o ní nesem.
Nenašla se, nepřišla.
Je to dlouho, co odešla.
Ztratila se, zablouhila,
Tím nás všechny zarmoutila.
Možná se i něco stalo,
Tohle by všem srdce vzalo.
Už to bude hodina a Dáška doma není,
Do vteřiny se snad vše změní.
Filip strachy trne a čeká,
Snad jeho láska domů spěchá.
Snad se nic nestalo,
Srdce všem bušit přestalo.
Je už téměř jedenáct a my vzhůru pořád.
Policisté staví se tu po dvojicích do řad.
Mají jediný cíl, najít ji.
Ovšem žije ona? Žije-li..
My stále newíme nic,
Rodina nejsme sic,
Ale víc než přítelé, to ano.
Doma se objeví až ráno
Autor wigi.sama, 11.05.2007
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky jsem se bála, ještě že to tak dobře dopadlo...

24.05.2007 13:47:00 | Nikytu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí