DAR TOBĚ

DAR TOBĚ

Anotace: neberte stesti tem, ktery by si ho zaslouzili..

můj andílku,
nesu z pekla nadílku..
příjmi ten malý drobný dar,
rád bych ti ho z lásky dal..
pár rozhžavených uhlíků,
pár lísků slávy,
aby tvoje city..
jen něžnou melodii hrály..
uhlík-zahřeje ti srdce,
to silné místo, působící tak křehce..
To je vše, co chtěla jsem Ti dát,
a vy lidi,přestaňte štěstí druhým brát..
Autor Woski, 11.05.2007
Přečteno 477x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Aj keď to bude
z tých pekelných útrob
Ak ho máš rada / mňa /
tak to urob...!

11.05.2007 22:34:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí