Šlépěje

Šlépěje

Anotace: krátké čapkovské intermezzo...

V závátých šlépějích
kráčím

možná sama
a můj stín svírá tu velkou rudou kabelu
co do ní nacpe všechny hříchy světa

poslední zbytky léta
v závějích hledám
kousíčky hvězd.

/do starých otisků

hvězdokupně

přidávám ty své/

hloupé, bláhové, mělké...

A když stopy končí
začíná mé mlžnožárné
hlouposkoupé pravdolživé

já.
Autor Franti, 11.05.2007
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, je v ní až nemilosrdná pokora. Za vše dík!

12.05.2007 11:17:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí