Jen zapisuji

Jen zapisuji

Anotace: ...........

Zápisky mraků co táhnou se za sluncem
Zápisky slov co táhnou se k větám
Nevědomě a lehce
Zapisuji svá ústa na papír
Když mlží se mi svět před očima
Píši co chci
Ale nevěda,že rána se nedočkám
Tak píši teď do ulity
….kde schované jsou vaše hříchy

Zapisuji vaše hříchy
Zapisuji domyšlené konce …
Vyústění z činů
….beze strachu,že mám pravdu

Vím asi stejně pořád málo
….když svět píši velkými písmeny
A ještě se tím pyšní

Stoprocentní lekce na oltáři před Bohem
Odříkání žalmu s šedou šmouhou
…..vyryje do kmene,když odříkal,pomodlil se
A pak schoval se do stínu pod stromem

Zapisuji vítr v koruně….
„Toho“ nevědomého
Jabloň přestala snášet plody
I to zapíši…

Zvěst o lidu,který káže vodu a lapá po víně….
……. vtáhla brána do nebe
U vína píši
O víně i pravím a vodou se zavlažuji čelo
….druhý den
Nekáži
Zapisuji
Autor mateska, 11.05.2007
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pokračuj v zapisování ...moc se mi to líbí ...

11.05.2007 22:40:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí