* * Uschlý pot * *

* * Uschlý pot * *

Anotace: ...

neformální vzdálenost mezi dvěma světy,
schnoucí chvíle v kapkách potu,

v zahradě už rostou jen černé květy,
v bludišti zhasla světla světlometů.

Zalomené klíče od mezihvězdných bran,
pošetilé putování s větry bytí,

(první i) poslední bezústupný plán,
našitý po těle bavlněnou nití.

.
.

(kdo zdědí tvůj úsměv?)
Autor Joose, 11.05.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tvá tvorba zdá se mi býti mnou zalíbena

19.08.2007 14:17:00 | Haňa,dívka do nepohody

tak tahle se mi líbí též:)..a tohle je naprosto úžasný:kdo zdědí tvůj úsměv?..!!

25.05.2007 08:57:00 | veronika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí