Černá

Černá

Anotace: Tak občas v depkách mě napadne cokoliv...

Na černý podlaze
mě deprese odveze.
Kvůli lásce, kvůli nenávisti
přelámu si všechny kosti
aby bolest srdce překryla
aby jsem si na smrt vzpomněla.
Je tak blízko
ted jsem nízko
u země s kytící růží
s černou tuží,
se na mě složí.
Ted zase brečím
že jsem ti ničím.
Plazim se k cíli
to kouzelny víly
davaj překažky
misto lasky urážky
místo lásky slabota
s moji laskou zametá...
Nebudu ti lhat
chci jen snít a milovat..
Srdce krvácí
to tvoje se nevrací.
Tvůj mozek trha srdce
nechce věřit lásce..
Dáva rany pod pás
pak se žije nejsnáz!
Sám a sám
a ja se ptám
co pro tebe vůbec znamenám....
Vítr tě odvanul do dálky
prsty pryč od války
od války mezi náma
já nechci už být sama.
Vždyt můj usměv tě chce pohladit
má duše ti poradit,
srdce tě hřát
a navždy tě milovat,
černě ,ale věrně..
Autor Šáry, 11.05.2007
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí