snění

snění

Anotace: ....

Mí vlasy jsou krásný,
ty se jich nedotýkáš,
děláš ze mě blázny,
s bolestí se nepotýkáš.

Mí oči jsou černý,
ty se do nich nedíváš,
možná jsou i věrný,
stejně si je nehlídáš.

Ref.: Tak moc jsem tě chtěla,
o tobě snila a teď musím dávat pozor,
abych se z toho nezbláznila.

Mí tělo celý hoří,
ty si chceš spát,
má mysl se ti dvoří,
a ty musíš řvát.

Celá po tobě toužím,
ty máš jiný starosti,
kolem tebe kroužím,
jsou to prý jen blbosti.

Ref.:

Mí slzy jsou slaný,
ty se jim chceš smát,
Tvé sliby jsou planý,
neumíš mít rad

Má tvář je hebká
ty ji nehladíš,
jde na mě zas deprese
a ty o ní zas nevíš.

Ref.:

Píšu ti z lásky básně,
ty je vůbec nečteš,
je mi s tebou sakra krásně,
ty mě ale nechceš…….
Autor Šáry, 11.05.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí